İzmir Sürat Nakliyat | Ambarı | Parça Ambar Kargo | Nakliye

Hakkımızda

Sürat Nakliyat Ambarı olarak 500’ün üzerinde şirketimiz ve farklı coğrafyalardan 21 bin çalışanımızla evden eve nakliye ; şehirler arası nakliyat; ambar kargo, ağır nakliyat & Fabrika taşımacılığı; büro ofis nakliyat, ambar ve parça taşımacılık olmak üzere çok farklı sektörlerde faaliyet gösteriyoruz.

Sektör çeşitliliğimizin en büyük ortak noktası ise hepsinin odağında insan olması. Genç kuşağın beklentilerini anlamak ve onlara taşımacılık hizmetlerinde daha iyi hizmet vermek önceliklerimiz arasında yer alıyor.

Grup şirketlerimizin içerisinden beslenen ve devamlı büyüyen‘sürat nakliyat’ firmamız  büyük bir bilgi ve verinin ışığında, çevik, yeni deneyimler yaratmaya devam ederek, sürdürülebilirlik ve iş birliğini ilke edinerek ‘sürat nakliyat ambarı’ adını verdiğimiz kültürle çalışıyoruz. 1980 yılından bugüne, kurucumuz selim ataç’in memlekete hizmet vizyonuyla topluma fayda sağlamak üzere çok sayıda çalışmanın kurucusu ve destekçiyiz. .

Sosyal sorumluluk platformlarımızla şirketlerimiz ve grup seviyesinde sürdürülebilirliği çok boyutlu ve ana akım bir konu olarak ele alıyor, değer yaratan projeler geliştiriyoruz. Öncelikli amacımız gelecek nesillere karşı sorumluluğunun bilincinde olarak bugünün kaynaklarını kullanırken sosyal, çevresel ve finansal sürdürülebilirliğimizi de güçlendirmek. Hayal etmek, inanmak, deneyimleri unutulmaz hikayelere dönüştürürken hizmetler inşa etmek Grubumuzun DNA’sında var.

Ülkemizin en güvenli ve en hızlı nakliye hizmetini dünyaya tanıtmak ve dünyanın önde gelen taşımacılık faaliyetlerini ülkemizin insanlarıyla buluşturmak üzere işinde saygın prensip sahibi eleman ve işçi kadromuz ile çelışıyoruz.

Sahip olduğumuz uluslararası deneyim, geniş hizmet, bilgi ve iş birliği ağıyla topluma ve ülke ekonomisine faydalı olacak çalışmalar yürütüyoruz.

Ülke istihdamına katkı sağlayarak, yerel ekonominin gelişmesi için var gücümüzle çalışıyor, sosyal ve ekonomik kalkınmanın öncülüğünü yapmayı da vazife biliyoruz.

Hemen Ara